INBJUDNINGAR, TACKKORT MM

Komplett handgjort inbjudningspaket: Från 25:-/set

Kan anpassas till dina behov, kontata mig för mer information och prisuppgifter.

 

Digital design för utskrift eller beställning: Från 1.000:-

Jag gör designen till en inbjudan som sedan kan skrivas ut på egen skrivare eller beställas från tryckeri.

 

Handgjort kort: 40:-/st + frakt

Unika handgjorda kort.

 

Jag gör allt från bröllopsinbjudningar till handgjorda hälsningskort och kompletta festprogram med dekorationer och inbjudningar som passar till just dig och din stil.

Kontakta mig för offert.

 


TAVLOR

A3: 450:-

A4: 250:-

A5: 150:-

14x9 cm: 100:-

Priserna är exklusive ram.

Tavlorna är handgjorda och unika. Gör även på beställning.

Kontakta mig för mer information.

 


HEMSIDOR

Hemsida Enkel: 4.000:-

Du får en enkel sida med upp till 5 undersidor i WordPress, Joomla eller liknande som du kan uppdatera själv via internet. Jag skapar tillsammans med dig ett snyggt tema du är nöjd med och jag ger dig en snabb genomgång och en anpassad användarmanual i hur det fungerar att lägga in material.

Hemsida Avancerad: 15.000:-

Vi jobbar tillsammans fram en sida som motsvarar dina önskemål utan begränsing på antal sidor eller funktioner.

 


 

FOTOGRAFERING

Porträtt, barn, familj: 500:-/timme

En grundfotografering för porträtt, barn, familj eller liknande kostar 500:-. I priser ingår 1 timmes fotografering, bildredigering och genomgång av bilderna.
Vid genomgång av bilderna kan ni beställa allt från förstoringar till fotoböcker och digitala kopior. Det finns inget köptvång och är ni inte nöjda med bilderna behöver ni inte välja några. För aktuell prislista på förstoringar mm kontakta mig. Vid resor över 10 mil enkel väg tillkommer reseerättning på 35:-/mil.

 

Djur: 1.000:-/timme

Studio eller utomhus fotografering med djur kostar 1.000:-. I priset ingår ca 1 timmes fotografering, bildredigering och geomgång av bilderna. Du får även alla tagna bilder grundredigerade och levererade i lågupplöst format på skiva. Högupplösta digitala bilder eller förstoringar mm kan beställas mot extra kostnad. För aktuell prislista kontakta mig. Vid resor över 10 mil enkel väg tillkommer reseerättning på 35:-/mil.

 

Bröllop: 5.000 - 20.000:-

Tar på mig allt ifrån enbart vigseln (5.000:-) till heldag (20.000:-) med allt från förberedelser till fest. I samtliga paket ingår förutom fotograferingen även testfotografering, bildredigering, genomgång av bilderna och alla tagna bilder levereras högupplöst på skiva. Vid genomgång av bilderna kan ni sedan beställa allt från förstoringar till fotoböcker och högupplösta digitala kopior. I halv- och heldagspaketet ingår inbunden fotobok. För mer information om de olika paketet kontakta mig. Vid resor över 10 mil enkel väg tillkommer reseerättning på 35:-/mil.

 


 

GRAFISK PROFIL

Lilla paketet: 10.000:-

Hjäper er med logotyp, färg mm och manual såklart.

 

Stora paketet: 20.000:-

Hjäper er med logotyp, färg, typsnitt, regler för webbsida, anonsering, kontorsmaterial och så vidare. Tydlig manual där regler för användning beskrivs.

 

Vad är egentligen en Grafisk Profil och varför behöver mitt företag en sådan?

Man skulle kunna beskriva en grafisk profil som ett regelverk, eller en kokbok, för hur företagets grafik ska se ut och användas. Företagets grafik är dess ansikte utåt och utan bestämda regler för hur grafiken ska användas blir kvaliteten förr eller senare lidande. När ett företag börjar slarva med anvädningen av det grafiska materialet och det som används ser olika ut varje gång så kan det göra att företaget och dess kommunikation ses som oprofessionell.

 

Som jag beskrev ovan så beskriver en grafisk profil användandet av den grafiska kommunikationen och hur det ska se ut och användas. En grafisk profil talar dock även om vilka färger och typsnitt som ska användas och i vilka sammanhang och vilka material det gäller. Några av sakerna som man beskriver är bland annat användandet av logotyp, kontorsmaterial och annonser. Manualen, eller regelboken, används som riktlinje i hur grafiken ska användas och se ut och målet är att allt material ska kännas sammanhängande och det ska vara uppenbart att det kommer från samma företag. Man vill uppnå en igenkänning för företaget, varumärket och dess produkter.

 


TIMPRIS

750:-

Kan hjälpa till med uppdatering, original, enabrt logotyp, vektorisering, illustrationer mm.

Kontakta mig för offerter eller förfrågningar.


 

Winterlia Design är godkänd för F-skatt